Sponsorprogramma kinderen

Het helpen van kinderen staat centraal bij Famtofam. De financiële bijdragen van Famtofam stellen kinderen in staat om naar school te gaan.

Vanaf het begin van Famtofam staan kinderen centraal binnen Famtofam. Na de aardbeving in 1988 zijn een aantal kinderen 3 weken op vakantie geweest in Nederland. Een mooi initiatief om directe hulp te bieden. Onvoldoende echter om structurele hulp te organiseren.

De jaren daarna is Famtofam begonnen met het financieel ondersteunen van de kinderen in Armenië. Centrale doel was en is om kinderen in staat te stellen onderwijs te volgen, ook al zijn de omstandigheden nog zo slecht. Kinderen kunnen vanaf 4 jaar opgenomen worden in het sponsorprogramma. Het programma wordt beëindigd op 18 jarige leeftijd.

Gezinnen in Nederland werden gevraagd om ginds een kind financieel te ondersteunen. Famtofam incasseert per gesponsord kind een geldbedrag (minimaal € 15 per maand) dat geheel ter beschikking komt van het betreffende kind (en zijn gezin). Vanzelfsprekend is het mogelijk om meerdere kinderen te ondersteunen. We vertellen u graag de mogelijkheden.

Maar ook families, organisaties, instellingen, kerken etc kunnen één of meerdere kinderen sponsoren.

Voor een uitgebreide beschrijving van het sponsorprogramma klik hier.

Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe sponsoren zodat wij nog meer kinderen in Armenië kunnen helpen.

Spreekt dit sponsorprogramma u aan?

Meld u dan aan als nieuwe sponsor door hier te klikken.

Scroll omhoog