• Tekstgrootte aanpassen:A A A
 • Studiefonds

  Het Famtofam Studiefonds verstrekt studiebeurzen (onder voorwaarden) aan jonge mensen zodat zij (financieel) in staat zijn een universitaire studie te volgen.

  Wanneer jongeren de 18 jarige leeftijd hebben bereikt wordt het Famtofam sponsorprogramma beëindigd. Dat is ook het moment dat zij de middelbare school verlaten. Tot nu toe werden deze jongeren dan ‘losgelaten’ door Famtofam en moesten ze zich verder zelf zien te redden.

  Jongeren die de capaciteiten én de ambitie hebben om een universitaire studie te gaan volgen, maar niet over de financiële middelen beschikken, kunnen in aanmerking komen voor financiële ondersteuning door het Famtofam Studiefonds.

  Voor meer informatie over het Famtofam Studiefonds klik hier.

  In mei 2018 zijn de 6 universiteiten van Gyumri door het bestuur bezocht en zijn de plannen gepresenteerd. Daarbij zijn afspraken gemaakt over samenwerking. Van het bezoek aan de Shirak State University is een filmpje gemaakt wat u hier kunt zien.

  Famtofam is steeds op zoek naar sponsoren die een student willen sponsoren door middel van het Famtofam Studiefonds. Bent u geïnteresseerd neem dan contact op met ons bestuurslid PR & Communicatie Dhr. Elle Hoekstra. Hij is bereikbaar op 06-11 34 77 52. Ook kunt u hem natuurlijk een e-mail sturen: communicatie@famtofam.nl