Sponsor een kind

Sponsorprogramma Famtofam

Famtofam helpt kinderen in Armenië door sponsoren te werven die maandelijks een geldbedrag overmaken ten bate van kinderen. Sponsor vandaag nog een kind om dit kind te helpen in deze akelige omstandigheden. Door een kind te sponsoren kunt u het kind weer laten leven, laten spelen en het gevoel geven dat hij er ook echt toedoet. Sponsor een kind door middel van een gift of een sponsoring.

Aardbeving

Op 7 december 1988 vond rond de regio Spitak in Armenië een aardbeving plaats van een kracht van 6,9 op de schaal Richter. De gehele stad Spitak werd verwoest door de aardbeving en meer dan een half miljoen mensen raakten dakloos.

Hulp nodig

We zijn meer dan 25 jaar verder en deze mensen hebben (helaas) nog steeds hulp nodig. Ontzettend veel mensen in Armenië zijn nog steeds dakloos en moeten leven in erbarmelijke omstandigheden.  De meeste inwoners hebben geen toegang tot warmte omdat hout kopen teveel geld kost. Hierdoor verbranden mensen voorwerpen die slecht zijn voor de gezondheid zoals plastic afval of rubber. Dit is niet goed voor de gezondheid en daarom hebben deze mensen hulp nodig!

Famtofam helpt!

Famtofam helpt kinderen door ze elke maand een geldbedrag te geven voor. Met dit geld kunnen zij de producten kopen waar ze op dat moment behoefte aan hebben. Denk bijvoorbeeld aan eten, drinken of hout.

Famtofam helpt maar helaas kunnen we deze giften niet doen zonder de hulp van vrijwilligers en donateurs. Wij willen u daarom vragen om een kind te sponsoren via het formulier op deze pagina. Wilt u liever een gift geven? Dit is mogelijk op de doe een gift pagina!

Voor een volledige beschrijving van het sponsorprogramma klik hier.

Formulier kind sponsoring

Uw voornaam

Uw adres

Uw achternaam

Uw postcode

Uw woonplaats

Uw telefoonnummer

Uw email

Bedrag per maand (Minimaal €15,00)

Hoeveel kinderen wilt u sponsoren?
1234

Betalen/incasseren
Per maandPer kwartaalPer jaar

IBAN rekeningnummer

Vragen / opmerkingen

Bevestiging donatie en akkoord inhouding door Stichting Famtofam
[recaptcha]

Scroll omhoog