• Tekstgrootte aanpassen:A A A
 • Sponsor een kind

  Famtofam helpt kinderen in Armenië door ze elke maand een geldbedrag te geven. Met dit geld kunnen zij de producten kopen waar ze op dat moment behoefte aan hebben. Dat zijn altijd primaire levensbehoeften. Denk bijvoorbeeld aan eten, drinken of hout voor verwarming.

  Aanleiding was de verschrikkelijke aardbeving in Armenië in december 1988. We zijn nu dus al meer dan 30 jaar actief en deze mensen hebben (helaas) nog steeds hulp nodig. Ontzettend veel mensen in Armenië zijn nog steeds dakloos en moeten leven in erbarmelijke omstandigheden.  De meeste inwoners hebben geen toegang tot warmte omdat hout kopen teveel geld kost. Hierdoor verbranden mensen voorwerpen die slecht zijn voor de gezondheid zoals plastic afval of rubber. Dit is niet goed voor de gezondheid en daarom hebben deze mensen hulp nodig! Voor een volledige beschrijving van het sponsorprogramma klik hier

  Famtofam helpt door hier sponsoren te werven. Een sponsor stelt iedere maand een geldbedrag beschikbaar voor een (of meerdere) kind(eren). Door een kind te sponsoren kunt u het kind weer laten leven, laten spelen en het gevoel geven dat het er ook echt toedoet. Wij willen u daarom vragen een kind te sponsoren via het formulier op deze pagina. Wilt u liever een gift geven? Dat is mogelijk op de doe een gift pagina!.

  Formulier kind sponsoring

   Uw voornaam

   Uw adres

   Uw achternaam

   Uw postcode

   Uw woonplaats

   Uw telefoonnummer

   Uw email

   Bedrag per maand (Minimaal €15,00)

   Hoeveel kinderen wilt u sponsoren?
   1234

   Betalen/incasseren
   Per maandPer kwartaalPer jaar

   IBAN rekeningnummer

   Vragen / opmerkingen

   Bevestiging donatie en akkoord inhouding door Stichting Famtofam