• Tekstgrootte aanpassen:A A A
 • CBS De Wrâldpoarte helpt Famtofam

  Dit jaar heeft de CBS De Wrâldpoarte in Garyp gedurende de 40 dagentijd voor Pasen een financiële actie gehouden voor Famtofam. Voorafgaand aan deze actie is aan alle (200) kinderen van de school een presentatie gegeven over (het werk van) Famtofam. Daarbij is toegezegd dat de opbrengst zal worden besteed aan het helpen van een arme school in Armenië.
  Financiële actie CBS De Wrâldpoarte

  Financiële actie CBS De Wrâldpoarte

  De School heeft vervolgens op alle adressen in Garyp ‘spaardoosjes’ verspreid met het verzoek om te sparen voor Famtofam. In een kerkdienst op 2de paasdag is de opbrengst van de actie bekend gemaakt. Als bestuur waren we vanzelfsprekend ook erg benieuwd.
  Spannend was het best wel en we waren erg verrast bij het zien en horen van het totale bedrag: €4.770,99. Wat een fantastisch bedrag, om stil van te worden!
  Volgend voorjaar gaat een bestuursdelegatie weer naar Armenië en gaan we (daar) van de opbrengst spullen kopen voor een school.
  Als bestuur van Famtofam zijn we alle inwoners van Garyp (de school, de kerk en alle anderen) zeer dankbaar voor deze actie voor Famtofam.
  Voor een filmpje over de onthulling van het bijeen gespaarde bedrag:
  Scroll omhoog