• Tekstgrootte aanpassen:A A A
 • Kerstactie Famtofam 2022

  Ook dit jaar willen we met de kerst weer een kerstgift overmaken aan ieder kind. Momenteel worden 250 kinderen in Armenië door Famtofam gesponsord. Wanneer elk kind een kerstgift ter grootte van een maandbedrag zou krijgen betekent dit dat er € 3.750 extra nodig is om dit uit te voeren. Daarom vragen we u, net als in voorgaande jaren, dat ook dit jaar weer mogelijk te maken.
  En dat is dit jaar meer nodig dan ooit. Schommelingen in valutakoersen (-30%) en hoge inflatie hebben ervoor gezorgd dat voedsel voor Armeniërs flink duurder is geworden. Een jaar geleden kreeg men nog 580 DRAM voor 1 euro, dat is nu gedaald naar 390 DRAM. Help daarom mee om iets extra’s in december mogelijk te maken.

  Wanneer u mee wilt doen aan deze Kerstactie vragen we u om uw kerstbijdrage over te maken op onze bankrekening. Wij adviseren dan een bijdrage ter grootte van minimaal een maandbedrag (€ 15,-) maar meer mag natuurlijk ook.
  Wij hopen van harte dat ook dit jaar weer velen bereid zijn om mee te doen met deze Kerstactie. Daartoe willen wij u van harte oproepen. Mogen wij (weer) op u rekenen?

  Wilt u liever geld overmaken van uw eigen rekening? Dat kan natuurlijk ook. Ons bankrekeningnummer is: NL 62 RABO 0392 3257 21 t.n.v. Famtofam.

  Famtofam is nog steeds op zoek naar nieuwe sponsoren. Sponsoren stellen ons in staat om dit belangrijke werk voort te zetten. En weet u, de gehele bijdrage van de sponsor (slechts €15 per maand) komt ten goede aan het kind dat wordt gesponsord. Help mee en meld u aan.