• Tekstgrootte aanpassen:A A A
 • In memoriam: Nelleke Roelfsema

  Met verdriet hebben wij kennis genomen van het overlijden van Nelleke Roelfsema. Nelleke, de echtgenote van Emiel en de dochter van Jantsje en Elle Hoekstra (beiden actief bij Famtofam).

  Ondanks haar eigen (niet altijd gemakkelijke) situatie had ze altijd oog voor de kinderen van Famtofam. Nelleke heeft zich, voor zover haar gezondheid dat toeliet, altijd met hart en ziel ingezet voor Famtofam. Of het nu de ledenadministratie was of als er extra handen werden gevraagd bij de F2F kadosjop, Nelleke deed het.

  De laatste tijd was ze actief met het maken van wenskaarten, die wenskaarten werden verkocht en de opbrengst ging in zijn geheel naar Famtofam; in de nieuwsbrief van afgelopen december hebben we hier nog een artikel aan gewijd. Famtofam heeft haar onlangs nog bedankt en de wens uitgesproken dat Nelleke dit ook in 2021 wilde voortzetten, niet alleen voor de kinderen in Armenië maar ook voor haar zelf.

  Ook onze contactpersonen in Armenië (Anna, Karine, Kristine en Zara) mochten Nelleke graag en dat laten ze op de volgende wijze weten:

  The last day of January we started with sad news; the news which informed us about the loss of our devoted colleague and a good friend. Nelleke was a strong and bright woman. She was always positive and full of hope to overcome her illness. She did her best for Famtofam to support poor families in Armenia. We will always appreciate her work. Although we have never had an opportunity to meet face to face, it did not prevent us from respecting and appreciating each other. Nelleke will always stay in our hearts and minds. Kristine, Karine, Zara and Anna.

  We zullen Nelleke en haar oprechte interesse in ons werk in Armenië missen.

  Namens het bestuur van Famtofam

  Gjalt Voolstra