• Tekstgrootte aanpassen:A A A
 • Kerstactie 2023

           
  Ook dit jaar willen wij met de kerst weer een kerstgift overmaken aan ieder kind. Momenteel worden 250 kinderen in Armenië door Famtofam gesponsord. Wanneer elk kind een kerstgift ter grootte van een maandbedrag zou krijgen betekent dit dat er €3.750 extra nodig is om dit uit te voeren. Daarom vragen wij u, net als in voorgaande jaren, dat ook dit jaar weer mogelijk te maken.
  En dat is ook dit jaar meer nodig dan ooit. Schommelingen in valutakoersen en hoge inflatie hebben ervoor gezorgd dat voedsel voor Armeniërs flink duurder is geworden. Daarom ook nu weer een dringende oproep iets extra’s in december te doen om deze actie mogelijk te maken.
  Wanneer u mee wilt doen aan deze Kerstactie vragen wij u om uw kerstbijdrage over te maken op onze bankrekening. Wij adviseren dan een bijdrage ter grootte van minimaal een maandbedrag (€ 15,-) maar meer mag natuurlijk ook. Doneer hier

  Wij hopen van harte dat ook dit jaar weer velen bereid zijn om mee te doen met deze Kerstactie. Daartoe willen wij u van harte oproepen. Mogen wij (weer) op u rekenen?

  Dan nog even dit. Het huidige bestuur is in rap tempo aan het “vergrijzen”. De gemiddelde leeftijd van de huidige bestuursleden is 65 jaar. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe (jonge) bestuursleden. Geïnteresseerd? Kijk eens op onze website of zoek contact met één van onze bestuursleden. Zij staan u graag te woord.

  Hartelijk dank alvast namens het bestuur van Famtofam.

  Elle Hoekstra, communicatie@famtofam.nl