• Tekstgrootte aanpassen:A A A
 • Kerstactie Famtofam 2020


  Het zal u niet zijn ontgaan dat de situatie in Armenië dramatisch is. Naast de armoede komt daar dit jaar COVID 19 en de oorlog over Nagorno Karabach nog bij. Een oorlog met duizenden (jonge) slachtoffers, met interne politieke spanningen in Armenië zelf tot gevolg.


  Met al deze ellende is een extraatje voor alle gesponsorde kinderen in Armenië met kerst dan ook meer dan welkom. Daarom wil Famtofam ook dit jaar in december weer een kerstgift overmaken aan ieder kind. Voor de stichting betekent dit echter wel dat hiervoor extra middelen geworven moeten worden.


  Momenteel worden 261 kinderen in Armenië door Famtofam gesponsord. Wanneer elk kind een kerstgift ter grootte van een maandbedrag zou krijgen betekent dit dat er bijna € 4000,- extra nodig is om dit uit te voeren. Daarom vragen we eenieder om hulp dit mogelijk te maken.
  Wanneer u mee wilt doen aan deze actie vragen we u om uw kerstbijdrage over te maken. Wij adviseren dan een bijdrage ter grootte van minimaal een maandbedrag (€ 15,-) maar meer mag natuurlijk ook.


  U kunt uw bijdrage overmaken op ons bankrekeningnummer is: NL 62 RABO 0392 3257 21 tnv Famtofam. Wat ook kan is rechtstreeks doneren via onze website


  Wij hopen van harte dat ook dit jaar weer velen bereid zijn om mee te doen met deze Kerstactie. Daartoe willen wij u van harte oproepen. Mogen wij op u rekenen?
  Namens het bestuur heel hartelijk dank.